Wreck this journal !

Voor de creatievelingen onder ons heb ik misschien wel iets heel erg leuks ontdekt !

Een aantal weken geleden was een klasgenoot van mij op zoek naar iets nieuws op bol.com. Ik zat met een schuin oog een beetje mee te kijken met haar. Ik dacht dat wij “volwassenen” het deze tijd moesten doen met een volwassenenkleurboek. En hoewel dit toch ook wel heel erg leuk is, en niet te vergeten stressverlagend, was ook ik op zoek naar iets anders. Voorheen kon ik hele dagen tekenen, ik was creatief en kon binnen een minuut iets verzinnen en dan op papier zetten. Nu ? Nu ben ik minimaal een week aan het brainstormen en dan alsnog heb ik nog geen lijn getekend.

Maar goed, hetgeen waar zij dus naar op zoek was was een zogenaamd “wreck this journal”. Letterlijk vertaald: sloop dit dagboek. In dit boek staan verschillende opdrachten om je creativiteit de vrije loop te laten. Door middel van deze opdrachten krijg je opeens een  bom aan ideeën. Er staan opdrachten in verwerkt zoals: Teken om deze cirkels heen, spaar verschillende stickers, maak vingerafdrukken. Het is natuurlijk de bedoeling dat je allemaal zelf verzint wat je gaat tekenen of gaat doen. Als je het boek helemaal klaar hebt, zal er niet heel veel meer van over zijn.

Ik heb samen met haar en nog 2 andere klasgenoten het boek aangeschaft. Het is erg leuk om te zien hoe iedereen met andere ideeën komt. En wat ik helemaal leuk vind is om aan het einde te bekijken hoe iedereens boek eruit ziet.

Ik heb hieronder een foto geplaatst van mensen die al klaar zijn met het boek, ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje via deze link: wreck this journal 

Image result for wreck this journal

 

 

Advertenties

One thought on “Wreck this journal !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s