Mijn 2016

Het is inmiddels alweer 2017. Het afgelopen jaar is zoveel sneller gegaan dan ik me voor kunnen stellen. Het is voorbij gevlogen.

Een jaar vol hoogte en dieptepunten. Maar wat is er nou eigenlijk allemaal gebeurt in mijn 2016?

Januari 2016: Het jaar kon voor mij niet kutter beginnen. 23 januari 2016 zijn ik en een aantal vrienden naar een optreden gegaan van YellowClaw. Het feest was geweldig ! Ik was met de auto, en besloot eerder naar huis te gaan dan het einde. 3 vrienden bleven over en gingen met de trein. Die nacht zijn ze achtervolgd door een nogal zieke geest, en is mijn beste vriend hierbij in zijn achterhoofd gestoken, 3 keer met een schroevendraaier. Vandaag de dag is hij nóg bezig met herstellen. 

Februari: In februari was het Valentijnsdag ! Ferry en ik zijn samen gaan steengrillen en zouden daarna gezellig samen gaan snowboarden. En alsof we nog niet genoeg gewonden hadden, viel hij met zijn ribben op een stalen pijp die uit de sneeuw stak.. gekneusd, en 6 weken moeten herstellen. 

Februari was ook de maand waarin wik samen een lang weekend naar Arcen zijn geweest. We zijn hier verschillende dingen wezen doen. We zijn naar Duitsland geweest, hebben geglowgolft en zijn wezen zwemmen in het thermaalbad. 

Maart 2016: Maart is de maand waarin ik geboren ben ! Verder niets bijzonders.

April 2016: April was voor mij geweldig ! Ik starte mijn eigen pagina, en dat ging als een speer. Iedereen die ik op Facebook had nam een kijkje. Hierdoor raakte ik erg gemotiveerd. April was ook de maand waarin ik mijn aller eerste YouTube video online zette. Dit was voor mij een onwijs grote stap. 

Mei 2016: 5 mei is bevrijdingsdag ! En dit word in haarlem altijd gevierd met een gratis festival. Hier ben ik heen geweest met mijn beste vriendin & haar mams. 

Mei was helaas ook de maand waarin ik een shitload aan gezeik over me heen heb gekregen. Iemand saboteerde mijn YouTube account, plaatste alleen maar duimpjes naar beneden, en lier vervelende comments achter. Als ik 5 duimpjes omhoog kreeg op een video kon ik de klok er op gelijk zetten dat ik na een uur 6 duimpjes omlaag had. Als ik er 10 omhoog had, kreeg ik er 11 naar beneden. Erg kinderachtig, en als ik er aan terugdenk hoop ik echt dat deze persoon zich nog steeds schaamt voor deze vertoning. Wanneer je op YouTube duimpjes naar beneden krijgt, is de kans kleiner dat je word gevonden. 

Juni 2016: In juni werd ik gebeld met de mededeling dat ik in augustus mocht starten met de opleiding verpleegkunde. Na een heel tussenjaar was ik hier wel aan toe. 

Juni betekende voor mij helaas ook het einde van TouTube. Ik was het gezeur zo zat. Ik werd van alles beschuldigd (Sabotage met abonnees bijv.) en was die duimpjes helemaal zat. De lol was er voor mij wel af. 

Juli 2016: In juli heb ik mijn YouTube account helemaal verwijderd. Niemand kon mijn video’s meer zien. 

In Juli ben ik een hele andere weg ingeslagen. Ik ben gezonder gaan leven en had mijn site aangepast. 

In juli begon de pokemon hype ! Jeetje wat heb ik hier een energie in gestopt. Maar heb er ieder moment van genoten. 

Juli was ook de maand waarin ik 2 weken naar spanje ben geweest met Fer. Het was gezellig, heerlijk weer en geweldig. Juli was overigens ook de maand waarin ik maar liefst 6 jaar samen was met Fer!

Augustus 2016: In augustus heb ik voor het eerst bloed gedoneerd, ik vond het geweldig. 

Mijn eerste schooldag was ook in augustus. Inmiddels zijn we al bijna een schooljaar verder, maar ik heb nog steeds geen spijt ! 

September 2016: In september afgelopen jaar is een vriend van Fer en mij helaas om het leven gekomen samen met een andere vriend, de bestuuder raakte ik coma. Het was een auto-ongeluk. We zijn naar de crematie geweest, het was verschrikkelijk mooi. Maar hij zal gemist blijven worden. 

September was ook de maand waarin ik voor het eerst uitgenodigd werd voor een bloggersevent. Ik vond het super ! Ik hoop dan ook dat er nog meer op de planning komen.

Oktober 2016: In oktober ben ik tóch weer begonnen met Youtube. Ik was erg bang voor de reacties en duimpjes, deze hielden zich gelukkig gedeisd. Ik had helemaal geen abonnees meer en moest opnieuw beginnen. Lastig, maar wel weer leuk.

Oktober was ook de maand waarin ik mijn aller eerste winactie eruit gooide. Deze werd geweldig ontvangen en maar liefst 730 keer gedeeld. Ik kreeg er een hele boel volgers bij, en kon niet gelukkiger zijn. 

Ook ben ik met Fer samen naar walibi fright nights geweest ! Dit was super gezellig en eng. We zijn samen in de nieuwe achtbaan geweest en hebben een top dag gehad. 

November 2016: In november begon mijn eerste stage. Deze liep ik in het ziekenhuis op de cardiologie. Loved it here ! 

Maar het hoogtepunt van november, en misschien ook wel van het hele jaar….: Wij gingen eindelijk samen wonen ! Inmiddels wonen we er nu anderhalve maand, en we vinden het heerlijk.

December: In december ben ik officieel verhuisd ! Hoogtepuntje 😏. 

Naast ons eigen huis, was er iets waar wij samen (Fer en ik) al bijna een jaar naar uit hebben gekeken. We zijn samen naar Freek Vonk geweest in de heineken music hall. We hebben vol bewondering naar hem gekeken en geluisterd. 

– zo een heel boekdeel, maar alle hoogte en dieptepuntjes staan er in. Hoe was jou 2016? En wat wil je graag veranderen voor 2017? 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s