Nieuwe start!

Het is alweer 2017 ! Nog een gelukkig nieuwjaar allemaal en de beste wensen.

We zijn er allemaal wel van bewust dat het nieuwe jaar, en januari, meestal als een excuus worden gebruikt om een nieuwe start te maken. Goede voornemens noemen we dat dan. Nu zat ik al een tijdje na te denken over het verbreden van mijn horizon wat betreft mijn blog.. Er zijn meer onderwerpen die steeds spelen naast het sporten en gezond eten. En deze onderwerpen vond ik gewoon veel te leuk om links te laten liggen voor jullie.

Vandaar mijn nieuwe start! Ik wil meer dingen met jullie gaan delen. Denk bijvoorbeeld aan reviews van producten, mijn mening over bepaalde onderwerpen die spelen in de wereld, en gewoon leuke soms misschien onnodige artikelen !

Ik hoop met deze nieuwe start nog gemotiveerder te worden dan ik al was. Ook hoop ik er meer mensen mee te kunnen bereiken, en natuurlijk hoop ik dat er meer mensen zijn die iets hebben aan mijn blogs.

Nu is het wel even genoeg vind je niet ? Bedankt voor het lezen en graag tot ziens ! Morgen een nieuw artikel online, met een knipoog naar januari.

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s