Mijn YouTube kanaal.

Velen van jullie zullen weten dat ik een tijdje geleden ook gebruik maakte van YouTube. Ik maakte hierop unboxings en voornamelijk vlogs. Op het moment dat ik werkte aan mijn video’s was ik 3 1/2 dag in de week vrij en had ik hier dus genoeg tijd voor. Momenteel zit ik weer op school, ben ik bezig met een eigen woning en werk ik hiernaast ook nog. Je kunt je dus voorstellen dat die ene dag in de week dat ik vrij ben, ook echt vrij wil zijn. Ik merkte aan mijzelf dat ik mijn YouTube planning niet meer haalde, en ik de motivatie ook niet meer had om video’s te bewerken.

Ik heb zelfs al mijn onbewerkte en ongepubliceerde video’s verwijderd. Ik ben een hele andere kant op gaan varen. En hield mij voornamelijk bezig met school en bloggen. Een aantal dagen heb ik mijn hele account zelfs gereset. Ik volgde niemand meer, en ik ben al mijn abonnees kwijt. Ik heb hier echter nog geen moment spijt van gehad. Ik kreeg van sommige mensen hele nare comments onder video’s, over hoe ik mijn abonnees zou verwaarlozen. En hoe ik mensen zou laten vallen. Hoe ik mijzelf nog op YouTube durfde te laten zien? Gelukkig doen deze mensen mij niet zo veel. Ik richt mij liever op de mensen die mij wél steunen in keuzes.

Nu is het echter zo, dat ik de komende tijd wel heel veel leuke dingen ga doen. Ik zit er dus aan te denken lekker opnieuw te beginnen, en zo nu en dan een video te upoaden ! Zo zit ik nergens aan vast qua schema’s én blijf ik toch de voordelen van YouTube ondervinden.

Ook denk ik dat mijn video’s, juist zonder schema, beter worden. Ik hoef me namelijk niet te haasten. En kan hierdoor de écht leuke dingen delen. In plaats van korte sketches van mijn hedendaagse dingen. Wat zouden jullie er van vinden als ik weer video’s zou gaan maken?

img_0559

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s