Proteïne pannekoeken.

Hallo allemaal ! Ik post vaak foto’s van mijn heerlijke zelfgemaakte pannekoeken op Instagram. Ik vroeg jullie of ik het recept online zal zetten, en jullie zijden ja. Dus vandaar eindelijk het recept online !

Wat heb je nodig?

  • 1 banaan
  • 1 schep vanille proteïne poeder
  • liefst kokosolie
  • 30 gram havermout
  • 2 delen eiwit 1 ei

Hoe maak je het ?

Begin met het prakken van de banaan. Stop de geprakte banaan samen met alle andere ingrediënten in een keukenmixer (niet de kokosolie). Meng alles goed door elkaar, is het beslag aan de dikke kant ? Doe dan een klein scheutje water door het beslag. Verwarm een schepje kokosolie in de pan en bakken maar ! Je kunt naturlijk na het bakken nog heerlijke vruchten als topping gebruiken. Soms bak ik plakjes banaan of appel mee, dit is ook écht een aanrader. Eetse !

img_0559

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s