Healthbox maand september

Afgelopen vrijdag was ik weer zo blij als een kind. Ik opende mijn PostNL app om te kijken of er nog leuke pakketje op mij lag te wachten. Toen zag ik dat de health box al onderweg was naar mijn voordeur ! Ik was zoals eigenlijk iedere maand weer erg benieuwd naar de inhoud. Deze maand is hij samengesteld door Rachelle van Koningsbruggen. Ik volgde haar al een tijdje op instagram, dus toen ik hoorde dat zij achter de box van deze maand zat werd ik toch wel nieuwsgierig.

Maar goed, laten we het nu maar over de daadwerkelijke inhoud gaan hebben ! Het eerste wat ik uit de box haalde nadat ik hem had geopent, was de spelt crunchy. Ik kan hier 10 pagina’s over schrijven, maar het is gewoon een pak creusli. Het is wel biologisch en natuurlijk spelt. En het is te koop bij de Jumbo.

Ook deze maand zaten er weer twee potjes in van Orthica. Ik gebruik het liefst de multi energie van Orthica in plaats van andere merken. De Multi energie is helemaal compleet en is van hoge kwaliteit. Ik vond het dus ook niet erg dat hier weer een potje van in zat. Ook zat er een potje met magnesium-400 in de box. Deze bevat een hoge dosering magnesium, goed voor de spieren en het zenuwstelsel.

Het derde product wat ik er uit heb gevist was een paleo reep van het merk “the primal pantry”. De variant hazelnut & cacoa raw paleo bar. Ik heb deze reep geprobeerd, de substantie lijkt veel op de repen van NAK’D. Maar ik vind ze helaas lang niet zo lekker.

Ook zat er een klein pakje kokoswater in, van het merk Vita Coco. Dit is natuurlijk cokoswater. Ik lust eigenlijk helemaal geen kokoswater.. Dus ik heb deze aan een klasgenoot laten proeven. Zij vond hem écht heerlijk. Zelf heb ik ook een slokje genomen, maar zonder resultaat. Gelukkig kon ik iemand anders hier blij mee maken!

Een grote pot met BCAA van body&fit trok natuurlijk al meteen mijn aandacht. Ik had deze echt bijna besteld, en toen kreeg ik hem in de box. BCAA’s bevatten 3 essentiële aminozuren die het lichaam nodig heeft. Deze aminozuren moeten in de voeding voorkomen, aangezien je lichaam ze zelf niet aanmaakt, maar ze nodig zijn na de training om te kunnen herstellen. BCAA’s voorkomen blessures en spierafbraak. Deze hoeveelheden zijn soms moeilijk om met alleen voeding te bereiken. Daarom zijn BCAA supplementen erg handig ter aanvulling op een goed dieet en een actieve levensstijl. Super fijn dus !

Als laatste zat er een vrolijke groene verpakking in de box. Hier zitten glutenvrije crackers in van het merk “mister Free’d”. Er zit chia en sezamzaad op de crackers, en ze lopen in een boogje. Ook deze heb ik getest. De crackers zijn erg hard, dus je moet goed kouwen. Ook vullen ze echt heel goed. Ik ben dus écht fan van deze crackers, maar van de structuur moet je houden. De crackers zijn te koop bij de albertheijn, dus ik zal ze vaker gaan gebruiken!

Ook zaten er deze maand weer een aantal kortingsbonnen en flyers in de box. Ik word hier altijd blij van. Er zit er namelijk een in voor body&fitshop en super veel informatie.

Overall ben ik dus erg tevreden over de box van deze maand. Ik vind het altijd leuk om nieuwe producten te proeven. Ookal  vond ik niet alles lekker, was ik wel erg blij met de producten.

Gaan jullie deze box ook bestellen ? Of misschien die van volgende maand? Laat je het me weten?

img_0559

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s