Bloemkoolpizza

Jullie hebben ze vast al een keer ergens voorbij zien komen, de bloemkool pizzabodems. Ze zijn te koop bij de Albert Heijn en bij de Body&Fitshop. Ik was natuurlijk erg benieuwd naar hoe deze pizza’s zouden smaken. Ik ben namelijk écht gek op pizza ! Dus hoe fijn zou het zijn als er een pizza word ontdekt die én heel erg lekker is, en ook nog eens gezond.

De pizzabodems zijn verpakt per 2 en kosten 3,29 euro. Ze zijn van het merk Magioni. De voedingswaarden zijn ook erg fijn om te lezen.

Per 100 Gram.
Energie 885 kJ (209 kcal)
Vet 2,4 g
Waarvan verzadigd 0,3 g
Koolhydraten 38,3 g
Waarvan suikers 2,1 g
Voedingsvezel 2,3 g
Eiwitten 7,4 g
Zout 0,6 g

De pizza bodems zijn ook in de biet variant te koop, deze zou ik ook nog wel eens willen proberen. Maar deze hebben ze helaas nog niet bij de AH.

Maar wat heb ik er nou allemaal opgedaan ? Ik ben begonnen de bodem in te smeren met tomaten puree. Toen heb ik hem belegd met olijven, champignons en paprika. Ik heb hierover nog een klein handje kaas gestrooid. Een echte aanrader ! Ik heb van de pizza genoten, en ben ook blij met het idee dat ik nog een bodem in mijn koelkast heb wachten !

De pizza hoeft ook maar 8 -10 minuutjes in de oven, een makkelijk maaltje dus voor iemand die geen zin heeft om lang te wachten na zijn werk. Het ligt er natuurlijk ook aan wat voor toppings je gebruikt, maar bijna niks hoeft langer in de oven.

Dit is mijn heerlijke pizza voor en nadat hij uit de oven kwam. Het was echt even genieten.

img_0559

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s