Bananas and Bread.

Afgelopen zaterdag heb ik voor het eerst mijn bestelling van Bana

nas&ndBread ontvangen. Ik had gekozen voor de variant clasico in combinatie met chokokos. Deze zitten samen in de Oldskool box. Er zitten altijd twee zakjes broodmix in, in combinatie met producten die ook nodig zijn voor het brood zoals dadels. De enigste ingrediënten die je zelf nog moet aanschaffen en moet toevoegen, zijn 3 bananen en 3 eieren.

 Op de site is allemaal informatie te vinden over de broden zelf, over de ingrediënten en over de levering. Alles staat duidelijk aangegeven en is overzichtelijk. Ook staan bij ieder brood de voedingswaarden, en de ingrediënten.

Het Clasico bananenbrood bestaat uit speltmeel, kaneel, dadels, honing en wijnsteenbakpoeder. De dadels zitten er los bij.

Hoe maak je het ? Verwarm de oven eerst voor op 175 graden. Ik heb zelf de 10 dadels vermalen in een keukenmachine, omdat ik stukjes vies vind… Toen heb ik deze bij de bakmix gedaan, samen met 3 geprakte bananen en 3 eieren. Dit mix je goed door elkaar tot er een glad beslag overblijft. Bekleed de cakevorm met bakpapier en giet het mengel er in.  Het brood moet 45 minuten in de oven, je kunt controleren of het brood gaar is door er met een sateprikker in te prikken. Komt de prikker er droog uit is je brood klaar, is hij nog vochtig zal hij nog 5 minuten in de oven moeten.

Ook zat chokokos in mijn box, en hier word ik écht vrolijk van. De ingrediënten die hier in zitten zijn speltmeel, amandelmeer, cacaonibs, wijnsteenbakpoeder, cacaopoeder, dadels en kokosrasp. Het brood word op dezelfde manier bereid en gaat net zo lang in de oven.

Ik zal vast nog vaker bij bananas&ndbread bestellen, ik vind het vooral makkelijk dat je niet zelf meer alle ingrediënten in huis hoeft te halen. Voor de prijzen hoef je het ook niet te laten !

img_0559

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s