Eerste schooldag.

Zoals velen van jullie misschien al weten, ben ik begonnen aan een nieuwe opleiding. Ik heb een tussenjaar gehad, waarin ik full time heb gewerkt, dus dit is een hele switch.

Vandaag was dan eindelijk weer mijn aller eerste dag! Ik ben op de fiets gegaan (5km), en ook dat had ik een jaar niet gedaan.. Oeps.

Voor mijzelf was ik wel erg zenuwachtig over mijn prep maaltijden. Wat moesten ze daar wel niet van denken ? Staat dat niet kinderachtig, al die lunchboxjes en gesmeerde broodjes? Toch heb ik mijn maaltijden geprept en meegenomen. Zonder er veel bij na te denken heb ik hier gewoon van gegeten.

Midden op de dag raakte ik in gesprek met een klasgenoot over sporten en voeding. Ik kwam er achter dat zij met precies dezelfde struggles zat als ik, en dat ook zij niet wist hoe klasgenoten hierop zouden reageren. Zij is momenteel bezig met bodybuilding en prepping is voor haar dus écht essentieel.

In de lunch pauze zijn we gezellig samen naar de vitaminstore geweest. Hier hebben we allebij een supersmoothie gehaald, zij met veggies en ik met fruit. Ook hebben we allebei iets lekkers genomen, zij een protein brownie en ik een protein koek.


Kortom, na veel gestres ben ik erachter gekomen dat dit nergens voor nodig was. Ik wil ook iedereen meegeven zich nergens voor te hoeven schamen. Je hoeft je al helemaal niet te schamen om het feit dat je aan je lichaam wil werken, en deze gezonder te maken.

Hoe was jou eerste school/werk dag na de vakantie ?

img_0559

Advertenties

One thought on “Eerste schooldag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s