Healthbox augustus

Het is weer een nieuwe maand, en dat betekend een nieuwe healthbox ! Dit is mijn 2é en ik was weer heel benieuwd. Gelukkig werd dat snel weggenomen toen ik zag dat er geweldige producten in zaten deze maand.

Het eerste product wat in de box zit is een klein flesje, gevult met stevia limonade. Een druppel staat gelijk aan een gram suiker. Er zijn ongeveer drie druppels nodig voor een glas limonade. Ik heb hem gekregen in de smaak perzik, en ik vond hem heerlijk. Ondanks dat er geen suiker en geen calorieen inzitten, is hij heerlijk zoet. Een flesje kost 8,95 en is te koop op steviaproducts.be


Het volgende product wat ik uit de box haalde, of eigenlijk producten, waren de kruiden van mister flavor. Ik heb de smaken sweet lemon en de smaak smokey honey. Ze ruiken en smaken heerlijk. Deze kruides zijn geweldig voor op bijvoorbeeld kip ! De kruiden zijn laag in zout, bevatten geen suiker geen gluten en geen kunstmatige kleurstoffen. De kruiden kosten 5,99 per stuk, en zijn te koop op misterflavor.eu.


Ook deze maand zaten er weer voedingssupllementen in van het met Orthica. Vind ik natuurlijk niet erg, aangezien de producten geweldig zijn ! Deze maand zit er vitamine C 250 in, aangezien je vaak niet je dagelijkse hoeveelheid binnen krijgt kun je deze dagelijks gebruiken. Erg handig dus ! Deze kost 15,95. Ook zit er multi energie in, ook deze is geschikt voor dagelijks gebruik en soms zelfs wel vaker. Het  werkt prima bij vermoeidheid en om te helpen fit te blijven. Deze kost 15,50. De orthica voedingssupplementen zijn te koop bij verschillende drogisten.


Ook zaten er weer lekkere drankjes in de box. 2 om precies te zijn ! Ik ben dol op zulke producten en om ze te mogen testen. De drankjes zijn van aspire en het zijn healthy drinks. Er zitten geen suikers geen vetten en geen calorieen in. De smaken die ik heb gekregen zijn ook de enigste smaken die nu van dit merk op de markt zijn, en dit zijn de smaken cranbrrry en appel. Er zit een beetje koolzuur in de drankjes en hebben een heerlijke frisse smaak. Ook passen ze goed in een gezonde levensstijl. Ze kosten 1,90.


Ik ben een echte snoeper, en ik vind het dan ook altijd fijn om te weten dat er heerlijke tussendoortjes bestaan die gewoon gezond zijn. De repen van eat natural vond ik altijd al geweldig, nu hebben ze een nieuwe proteine reep gemaakt en die zat ook in de box ! De reep is gevult met kokos, pinda’s, honing, chokolade en soja crisp. Deze reep kost 1,50 en is te koop bij verschillende kiosken en de kruidvat.


En last but not least het product dat eigenlijk al een beetje verklapt was door healthbox: De body mousse van kneip. Dit is een nieuw product, en is echt heerlijk. Je schud de fles, pompt een beetje mousse uit de fles en masseert het op de huid. Afspoelen is niet nodig en daardoor echt een heerlijk product voor iemand met een druk leven die zich tussendoor even wilt opfrissen. Ik heb de morning kiss gekregen, en hij ruikt erg lekker. Hij maakt de huid super zacht en plakt niet. Een fles kost 9,99 en te koop bij o.a de kruidvat.


In de box zaten ook weer een aantal folders en kortingsbonnen. Zo kreeg ik een kortingsbon van de fit&style, ik volg hun al een tijdje op facebook en ze hebben geweldige producten. Een kortingsbon van steviaproducts.be. Van eatnatural en van misterflavor ! Meer als genoeg dus !


Zoals jullie kunnen zien was de box van deze maand echt top gevuld! Ik kan alle producten dan ook goed gebruiken en zal van een aantal producten weer uitgebreid verslag doen. De healthbox is maandelijks te bestellen en ik abonnements vorm. Een box kost 25 euro en word aan het begin van de maand geleverd. Voor meer informatie kun je naar healthbox.nl.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s