Biteswelove <3

Ik ben altijd erg nieuwschierig naar nieuwe producten, dingen die ik niet ken en intressante abonnementen. Zo zag ik opeens een advertentie van Biteswelove.com. Dit is een wekelijks abonnement waarbij je iedere vrijdag 4 zakjes met heerlijke bites ontvangt. Toen ik deze advertentie zag ben ik gelijk gaan kijken hoe of wat. Het abonnement kost 4,95 per week, je kunt kiezen voor iedere week of om de week.

Maar wat zijn die healthy bites nou eigenlijk dan ? “Bites zijn tussendoortjes op basis van noten, zaden, superfoods en chocolade. Iedere bite zit in een portieverpakking, van 40-50 gram. Handig dus. Energie voor onderweg of achter je bureau. We hebben inmiddels meer dan 50 verschillende bites. Keuze genoeg dus.” Zoals ze zelf al aangeven kun je de zakjes dus voor verschillende doeleindes gebruiken. Ik denk dat die van mij het vaakst voor zullen komen in de yoghurt, maar onderweg is natuurlijk ook geen slecht idee.

Als je de eerste box hebt ontvangen en er achterkomt een smaak tóch niet echt lekker te vinden, kun je dit makkelijk aangeven op de site zodat je de volgende keer niet bang hoeft te zijn deze weer te kunnen ontvangen. Inmiddels zijn er al meer als 50 verschillende soorten, dus ik hoef me hier gelukkig niet heel druk over te maken.

Afgelopen vrijdag heb ik dus mijn eerste box ontvangen ! Deze past trouwens gewoon door de brievenbus dus dat is prima. Ik zelf heb de volgende bites ontvangen:

  1. No 06 AMERICANO.  Een mix van amandelen, pecannoten en cranberries. Het zakje bevat 40 gram en heeft een totaal KCAL aantal van 231. Er zitten grote brokken ongebrande ongezouten noten in en voor mij dus heerlijk ! Deze viel dan ook zeker in de smaak.
  2. No 50 HAZEL POWER. Een mix van hazelnoten, cranberries, amandelen en rozijnen. Het zakje bevat 40 gram en een totaal KCAL aantal van 192. Lekker laag in calorieën dus. Deze vind ik zelf iets minder lekker als de americano, maar zeker niet verkeerd. Alle producten smaken sterk en vers.
  3. No 52 SMOKEY. Een mix van gebakken amandelen met rookaroma. Dit zakje bevat 35 gram en heeft een totaal KCAL aantal van 198. De noten ruiken heerlijk en smaken prima. Ik ben zelf niet gek op de rooksmaak maar kan deze niet wegleggen.
  4. No 69 MANGO CHOCO CARNAVAL. Een mix van pecannoten, pure chocolade en mango. Dit zakje bevat 35 gram en heeft een totaal KCAL aantal van 190. Het enigste minpuntje van deze bite is dat hij 35 gram bevat, en niet iets van 350… Ik hou écht van chocolade, en mijn lievelings fruit is mango. Dit is zeker de bite uit deze box die mijn hart gestolen heeft, en ik zeker zou aanraden.

Ik zal vanaf nu om de week aan jullie vertellen welke bites ik heb gekregen en hoe ik deze vond. Hou mij dus in de gaten !

Voor meer informatie kun je naar de site van Biteswelove gaan.

img_0559-1

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s