Gevulde paprika uit de oven

Ken je dat ? Van die dagen dat je geen zin hebt om te koken en dus sneller neigt naar iets dat niet gezond is ? Ik wel in ieder geval. En juist voor deze dagen is dit recept geweldig. Het is makkelijk, goedkoop én gezond.

Wat heb je nodig?

  • Paprika’s ongeveer 1 pp
  • mager gehakt ongeveer 125 gr pp
  • 2 tenen knoflook
  • 1 ui
  • tomaat
  • geraspte kaas

Hoe maak je het ?

Je begint met het opwarmen van de oven op 180 graden. Daarna begin je met het kleinsnijden van de ui en de knoflook. Deze fruit je in een laagje olijfolie. Daarna gooi je het gehakt erbij en bak je net aan gaar. Snijd de bovenkant van de paprika’s eraf en verwijder de pitjes. Snijd ondertussen de tomaat in blokjes en meng dit met het gehakt mengsel. Vul de paprika’s met het mengsel en bedek het met geraspte kaas. Stop de paprika’s in een ovenschaal en stop het in de oven voor ongeveer 15 minuten.

Eetsmakelijk !

img_0559-1

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s