Healthbox van Juli.

Afgelopen maanden zag ik hem al een aantal keer voorbij komen, en uiteindelijk heb ik er ook maar aan toegegeven. Ik heb afgelopen maand mijn eerste Healthbox mogen ontvangen. Omdat ik de voorgaande boxen nooit heb genomen kan ik verder nog niet écht meepraten over geweldig goed ze zijn. Wel kan ik jullie vertellen dat ik na deze box echt gelijk fan was en een abonnement heb genomen!

Iedere maand worden er een aantal boxen samengesteld op basis van gezonde en nieuwe producten. Wees er wel vroeg bij iedere maand, anders heb je kans om mis te grijpen.

De uitstraling van de box zelf is erg simpel, maar oogt wel heel natuurlijk en daarom heel erg leuk.

IMG_0507

Het eerste product wat ik uit de box haalde was een klein jutenzakje van het merk zaadbom. Het zakje is gevuld met twee ronde “zaadbommetjes” en een velletje vol met zaadjes. dit velletje deed me een beetje denken aan de moestuintjes van de Albert-Heijn. Deze bommetjes zijn 100% biologisch en handgemaakt. Het is de bedoeling dat je de bommetjes plant en water geeft. Je weet van te voren niet wat je plant. Ik vind dit een super leuk concept. en ga ze dan ook zeker planten ! Dit was een zaadbommen special en kost 7,00.

IMG_0543

Daarna haalde ik het potje van Othica eruit. Dit is de Multi energie variant en het zijn softgels. De gels zijn natuurlijk en bevatten geen synthetische stoffen. Het zou je helpen bij vermoeidheid en geestelijke inspanning, ook zorgt het voor een goede weerstand.

IMG_0542

Het product wat ik er hierna uithaalde trok écht mijn aandacht. Het is een biologische broodmix van de Vechtenaer. De broodmix is gluten- en lactosevrij. het geweldige aan deze broodmix vind ik dat je enkel nog eieren, olijfolie en zout hoeft toe te voegen. Van deze broodmix maak ik nog een artikel, dus hou mijn site in de gaten ! De mix is te koop vanaf 6,96

IMG_0540

Van 1Bslim zaten er twee flessen saus in ! Het geweldige van deze sauzen is, dat ze maar 1 calorie per portie bevatten, en bevatten geen vet of suikers. Ik heb de barbecue en yonaisse gekregen. Ik vond ze een geweldige smaak hebben. Ik gebruik de yonaisse zelfs als sladressing. De sauzen zijn te koop in heel veel soorten, en zijn ondere andere te koop bij body en fit shop voor 3,40 per stuk.

IMG_0539

Het blikje hieronder is van het merk Tranquini. De drank is samengesteld uit natuurlijke producten, en smaakt heerlijk. Het is een combinatie van groene thee en verschillende extracten. Het drankje helpt bij het verlichten van stress en angst. De blikjes zijn  onder andere te koop bij de albertheijn en sommige tankstations voor 1,29.

IMG_0537

Deze marinade potjes trekken gelijk je aandacht door de aparte namen. Green Gypsy heeft deze maand twee potjes marinade in de box gestopt samen met een receptenboekje om  deze marinade te gebruiken. Ik heb de marinades allebij al geprobeerd en ze zijn heerlijk! ik zal deze dan ook zeker opnieuw bestellen waarneer de mijne bijna op zijn. “Hoer op de grill” kost 3,75 per verpakking.

IMG_0538IMG_0541

De box was deze maand erg zwaar ! Ik was dan ook erg benieuwd naar wat er in zal zitten, alleen het zwaarste zat natuurlijk onderop. Dit product is een Himalaya zoutplaat van body revitaliser. Het is de bedoeling dat je de plaat of eerst opwarmt in de oven of op de BBQ legt. Hierdoor krijgt het vlees een geheel eigen smaak. Ook kun je hem invriezen en dan gebruiken om bijvoorbeeld salades op te presenteren. Deze plaat kost 18,99.

IMG_0544

Ik ben meer als tevreden over de inhoud van deze box, ik ben dan ook gelijk groot fan ! Houd mij dus in de gaten als je benieuwd bent naar de box van volgende maand. Deze zal natuurlijk eerder online komen, wellicht over een week. In verband met mijn vakantie heb ik geen tijd gehad om deze review online te zetten.

img_0559-1

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s