Eetdagboek zaterdag 9 Juli.

Ik heb heerlijk uitgelslapen vandaag ! Ik heb een laat ontbijt/vroege lunch genomen. Twee heerlijke spiegeleitjes gebakken met tomaten plakjes en twee plakjes kipfilet meegebakken. Voor ik bewust ging eten bakje ik altijd ham mee, maar ik moet zeggen dat ik kipfilet niet vind tegenvallen. Ik heb dit zonder broodje gegeten, maar wel twee soepstengels.

Ik had tussen de middag niet echt honger dus heb geen lunch gegeten. Wel kon ik mij wachtende op mijn vriend in de Subway, niet inhouden. En heb ik een M&M koekje gegeten. 🙆🏼


Als avondeten heb ik magere hamburgers met sla, tomaat en augurk gegeten. Op een hamburger broodje.

Ik kon me vandaag écht nier inhouden ! Ik gooi het maar op de zenuwen voor de vakantie want vandaag is totaal buiten mijn planning gegaan. Moet zeggen dat ik me hierna niet zo schuldig voelde als dat ik me waarscheinlijk had moeten voelen… Ach een keer kan geen kwaad toch ?


Ik ben benieuwd hoe ik het morgen ga doen, morgen is de dag dat ik op vakantie ga.. Ik ga mijn best doen !

img_0559

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s