Eetdagboek vrijdag 8 Juli

Iedereen die mij de laatste tijd in de gaten houd zal weten dat ik verliefd ben geworden op de proteinepannekoek. Ik vind deze heerlijk, al helemaal in combinatie met allerlij fruit of andere toppings. Vorige week heb ik de syroop met de smaak chokolade ontvangen van de body&fit shop, vanmorgen over mijn pannekoeken gedaan en ik heb genoten. Ik heb 4 pannenkoeken kunnen maken uit mijn beslag, het recept zal zo spoedig mogelijk online komen.


Als tussendoortje heb ik twee rijstewafels gegeten, belegd met de heerlijke gedroogde tomaten hoemoes en 4 plakjes kipfilet. Er zijn verschillende variaties van de hoemoes, ik ben ook erg benieuwd naar de roze met bietjes.


Rond 12 uur ben ik gaan lunchen, en heb ik twee meergranenbolletjes gegeten met 50 gram rookvlees. Hier heb ik ooo heerlijk van genoten, ik zat hierna dan ook propje vol.


Na al deze maaltijden heb ik nog een gouden kiwi en een appeltje gegeten. De laatste tijd probeer ik iedere dag een stuk fruit te eten, en ook hier begin ik naar uit te kijken. Ik hield altijd al van fruit, maar sinds dat ik er bewust op ben gaan letten iedere dag iets te nuttigen voel ik me ook veel fitter ! En zeg nou zelf, een gouden kiwi is geen straf.

Als avond eten heb ik heerlijke zoete aardappelfrietjes gegeten, een stukje koolvis met italiaanse kruiden en een portie bietjes genomen. Ik vraag me af of ik ooit nog normale aardappelen ga eten, ik hou echt van de zoete aardappel.


Als late avond snack moest ik op deze vrijdag avond echt even toegeven. Ik blijf het tóch lastig vinden in het weekend niet naar een zal chips of een chokoladereep te grijpen. Hiervoor heb ik een doosje Nakd repen gehaald, deze vullen erg en zijn gevult met goodfoods. Ik heb deze keer de variant ‘bakewell tart’ gehaald. En ook deze is zeker een aanrader.


Ik ben zelf erg benieuwd naar hoe ik het morgen allemaal ga doen ! Zaterdagen knagen altijd zo, ben jij nou ook benieuwd, hou mij dan in de gaten 😘.

D1694BCE83D36176CEB26411D6F8B0A9

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s