Gezonde kapsalon!

Jaja, je zult het bijna niet geloven maar het bestaat. Een gezonde én ook nog lekkere kapsalon ! Er zitten dan ook maar 400 kcalorien per portie in, in een normale kapsalon zitten er maar liefst 1850!!

Wat heb je nodig ?

  • 150 gram zoete aardappel
  • 1 kipfilet
  • Tomaat
  • Rode ui
  • Komkommer
  • Tomaat
  • Ijsbergsla
  • Shoarma kruiden
  • Een plakje 30+ kaas
  • En light knoflooksaus

Hoe ga je te werk ?

Snijd de aardappels in de vorm van frietjes, deze stop je in een alluminium bakje. Hierboven op gooi je de gebakken kipstukjes. Leg het plakje kaas er boven op, en leg hem even in de oven/grill. Als alles lekker warm is, en de kaas is gesmolten dek je alles af met de groente mix en klaar !

Super simpel en lekker recept, en toch zonder schultgevoel ! Ik hoop dat jullie net zo enthausiast zijn over dit recept als ik zelf. Ik merk namelijk dat ik op zaterdag toch de neiging heb om iets ongezonds te gaan eten, en hiermee heb je daar amper last van.

D1694BCE83D36176CEB26411D6F8B0A9

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s