Eetdagboek donderdag 7 Juli

We komen steeds een stukje dichter bij het einde van de week, heerlijk.

Als ontbijt had ik gebakken eieren, hiervan één heel ei en twee eitwitten. De dooiers haal je er dus uit. Deze kluts je en dan voeg je gehakte spinazie toe, ik gebruin de diepvries variant en dan 2-3 blokjes. Bakken in de olijfolie en serveren op een meergranen sneetje.

Als tussendoortje heb ik een appel en een banaantje gegeten.

Als lunch heb ik verse tonijnsalade gegeten. Ik heb een half blikje tonijn uit water gebruikt, een handje kleine tomaatjes, een blikje bonduelle maïs en doperwtjes en ijsbergsla. Ik vind dit heerlijk, je kunt zoveel lekkere dingen aan dit gerecht toevoegen als je zelf maar wilt.


Als laatste snack heb ik stukjes ananas gegeten, de chunks van de Albertheijn. Ik vind het zonde om een hele ananas te kopen en te snijden als ik er amper van eet, dus dit is een prima oplossing.


Mijn avond eten was een gebakken tartaartje met sperzieboontjes. Voor ik het wist had ik het op ! En bedacht ik mij dat ik geneens geen foto had gemaakt ! Ik moest tot 7 uur werken en normaal eet ik rond half 6… Ik had daardoor zooooooooon honger dat ik het in een keer heb opgegeten haha.

Tot morgen !

D1694BCE83D36176CEB26411D6F8B0A9

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s