Eetdagboek woensdag 6 Juli

Vandaag is het woensdag! En dat betekend brood dag. Ik ben echt blij dat ik weer gewoon brood mag eten, aangezien ik dit de afgelopen vijf weken amper heb gegeten.

Als ontbijt had ik een snee meergranen brood met Twee plakjes runderrookvlees.


Een prima ontbijt, hierna zit ik namelijk al best vol. Als snack heb ik twee lichtgewicht crackers gegeten met 4 plakjes kipfilet.


Als lunch heb ik twee sneetjes brood met 6 plakjes kipfilet gegeten, daarop heb ik een gekookt ei verdeeld. Beetje peper en zout er op en klaar.


Hoewel het lijkt alsof ik niet heel veel heb gegeten zat ik na deze broodjes en crackers goed vol. Mijn lichaam heeft zich er in de laatste weken al op ingesteld om niet al te veel te eten, hierdoor geniet ik ook veel meer van een simpele maaltijd.

Als avond eten had ik italiaanse wokgroenten met kip en rijst. Hiervoor heb ik zilvervlies rijst gebruikt, en een kipfilet voor 3 personen. Door de roerbakgroenten heb ik de kip gegooit, mais en kikkererwten. Op smaak gebracht met wat ketjap, en alles door elkaar husselen. Dit is niet persee een maaltijd waar ik naar uitkijk, het is wel een maaltijd die ik lekker vind.


Als snackje heb ik nog een appel gegeten bestrooid met kaneel. En na het sporten heb ik een zakje proteine chips gegeten van de body&fit, en een proteine shake.

Dat was het alweer voor de woensdag ! Tot morgen.

D1694BCE83D36176CEB26411D6F8B0A9

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s