Eetdagboek Dinsdag 5 Juli

Vandaag weer een nieuwe dag, vandaag is het dinsdag ! Het is geen sportdag dus dat betekend dat je geen tot weinig koolhydraten nodig hebt. Vandaag word dus een koolhydraad vrije dag.

Als ontbijt nam ik 200 gram magere kwark met appel en kaneel. Ik zelf vind dit een prima begin van de dag, voor dat ik mij zelf verdiepte in gezonde voeding at ik ook graag kwark, yoghurt en meusli ontbeitjes.

Daarna had ik niet echt honger meer, en omdat ik vrij was was mijn verbranding ook niet erg hoog. Hierdoor heb ik mijn tussendoortje geskipt en ben ik gelijk door gegaan naar de lunch. Hij bestaat ui 100 gram ijsbergsla, 50 gram mais, 50 gram kikkererwten, 1 tomaat, 1/2 paprika en een gekookt ei. Het lijkt misschien veel, maar het is zó lekker !

Naar dit avondeten keek ik al uit toen ik het boek “killerbody” kocht. Dit zag er zó lekker uit ! En ik hou al heel erg van kip uit de oven, dus dit was echt heaven.

1 kipfilet per persoon, deze smeer je in met pesto. Je pakt twee plakjes serranoham per kipfilet. Deze leg je uitgestreken neer en beleg je met een teentje knoflook en een aantal rode uienringen. Hier wikkel je de kip mee in, en leg je met de uiteindes van de ham in een ovenschaal. In de ovenschaal leg je nog wat uitjes, knoflook en pijnboompitjes. Deze doe je afgedekt met zilverfolie 25 minuten in de oven op 180 graden. Na 25 minuten haal je de folie er af en laat je het nog 10 minuten in de oven. Ik heb zelf nog wat doperwten en wortels erbij gegeten, anders was het te weinig.


Omdat ik verder geen tussendoortjes heb gegeten vandaag leek het mij een goed idee om een toetje te nemen ! Haha, hiervoor heb ik stukjes galiameloen gekozen.


Al met al dus weer een aantal heerlijke dingen gegeten vandaag !

D1694BCE83D36176CEB26411D6F8B0A9

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s