Eetdagboek Maandag 4 Juli

Zoals beloofd houd ik vanaf vandaag mijn voeding op dagbasis bij. Vandaag is het maandag, een begin van een nieuwe week en van een nieuwe fase.

Als ontbijt heb ik een mengsel van 1/2 banaan, 30 gram havermout, 1theelepel kaneel en een scheut water. Dit heb ik door elkaar geklopt met een gardemixer.


Het ziet eruit zoals het smaakt, niet te eten haha. Zeker niet voor herhaling vatbaar. Door de wc gespoelt en ingeruild voor een banaantje. Daarna ben ik gaan sporten.

Na het sporten heb ik natuurlijk Whey Protein genomen. Ik heb de smaak stacciatella milkshake van BodyenFit shop. Deze is écht heerlijk ! Ik zet hem voor ik ga sporten even in de koelkast en daarna drink ik hem op.

Voordat ik moest werken heb ik twee heerlijke rijstwwafels met 4 plakjes gegrilde kipfilet gegeten, met daarop tomaat en peper & zout. Dit was een tussendoortje.

Ik keek vanaf mijn tussendoortje al uit naar mijn lunch ! Ik hou namelijk echt van de wraps, en kan daar echt naar uitkijken. Een volkorenwrap met sla, tomaat, kipfilet en een gekookt eitje. Ook hier een beetje peper en zout overheen en genieten ! Voordat ik de wrap beleg leg ik hem altijd een paar seconden in de magnetron. Hierdoor word hij net iets lekkerder.

Als tweede tussendoortje mocht ik een halve appel met kaneel ! Deze heb ik ook heel eventjes in de magnetron gestopt, hierdoor smaakt hij een beetje naar appeltaart haha !

Als avondeten mocht ik eindelijk weer tomatenpasta eten. Volkoren wokkels met verse tomaten saus. Voor de saus heb ik een kilo tomaten gebruikt, 500 gram mager gehakt en wat groenten met verse basilicum. Dit was natuurlijk niet allemaal voor mijzelf maar voor 4 personen in totaal.


Al met al dus een heerlijk begin van de week ! Ik kijk nu al uit naar dinsdag.

D1694BCE83D36176CEB26411D6F8B0A9

Advertenties

One thought on “Eetdagboek Maandag 4 Juli

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s