Eetdagboek Fase 2. 

Vanaf aankomende maandag, week 27, begint voor mij fase 2 van het Killerbody dieet. Dit is de laatste week voor mijn vakantie ! En het leuk me hierom leuk, om buiten mijn Jawbone op te schrijven wat ik per dag eet. Ik hou dus elke dag bij wat ik eet, en als ik iets speciaals eet zal ik hier een recept van online zetten.

Met dit wil ik jullie inzicht geven van hoeveel ik per dag eet, hoeveel calorieën hier in zitten en waarom ik dit eet.

Ik ben heel erg benieuwd naar Fase 2, omdat er zulke lekkere dingen in staan. Ik heb de afgelopen vier weken alleen maar basic gerechten gegeten. Sommige heb ik aangepast naar eigen smaak, omdat ik vier weken hetzelfde eten niet super chil vind. Ik hou jullie dus op de hoogte van mijn eten en ervaringen !

D1694BCE83D36176CEB26411D6F8B0A9

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s