Killerbody Dieet, Fajah Lourens.

Ik hoorde er de laatste tijd steeds meer over, de boeken waren overal te vinden en mijn hele tijdlijn stond er vol mee. Het Killerbodydieet, het dieet samengesteld door Fajah Lourens. Slank in 12 weken, verlies een kilo per week. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, en vandaar mijn nieuwsgierigheid.

Vijf weken geleden heb ik het boek mogen ontvangen. Verpakking eraf en gelijk lezen ! De eerste pagina’s staan vol met informatie over onder andere Fajahs persoonlijke verhaal, hoe zij is begonnen en waarom. Ook staat er informatie over hoe je het dieet het beste kunt doorlopen en wat je hiervoor nodig hebt. Op zich heb je hier vrij weinig voor nodig, een springtouw en een stoel, verder alleen je boodschappen maar die doe je toch al. Wat mij vooral opviel was dat er instaat hoe je om kunt gaan met een negatieve vibe, en hoe je negativiteit uit je omgeving het beste kunt negeren. Wat ik persoonlijk heel fijn vond, aangezien bijna 90% van mijn omgeving heeft gezegd dat ik niet op dieet zou moeten gaan. Ook staat er in dat je het beste iedere 2 weken een foto kunt maken van je lichaam zodat je goed de veranderingen kunt zien, ook staat er een lijst in het boek waar je al je maten in kunt bijhouden van de aankomende 12 weken.

Verder staat er vooral in het boek wat je wel en niet mag eten, waarom en hoeveel. Er staat per 4 weken een schema waar per dag staat aangegeven wat je mag eten en hoeveel daarvan. Na je avondeten is het de bedoeling dat je niet meer eet, dit houd je vol door middel van een caseïne shake. Gelukkig staat er ook goed aangegeven hoe je dit patroon vol kunt houden nadat je de 12 weken hebt bereikt, en zonder boek wilt verdergaan met je gezonde levensstijl.

Maaaaaaar ! Naast goed eten moet er natuurlijk ook genoeg gesport worden, anders val je wel af maar word je niet fit. Hiervoor staan er verschillende workout schema’s in, afgestemd op jou behoeftes. Per fase heb je twee soorten, thuis & in de gym, ook staat er voor 2x,3x en 4x per week een verschillend schema in. Voor ieder wat wils dus !

Ik zelf ben momenteel bezig met mijn 4é week van fase 1, en ben zoals je misschien al had gemerkt meer dan tevreden. Ik ben dan wel niet een kilo per week afgevallen, maar ik was ook niet té zwaar voordat ik hieraan begon, het is dus niet onmogelijk. Zelf sport ik 3x in de week in de Gym. De thuisworkout heb ik wel getest, maar voor mij persoonlijker makkelijker om op te geven.

Ook staan er in het boek verschillende gezonde recepten van bepaalde dingen die je moet eten. Over het eten zelf ben ik ook tevreden. Als je iets niet lust is er een variatielijst waar op staat wat je waar voor mag vervangen, super handig.

Kortom, ik zou dit boek zeker aanraden aan mensen die nog niet sterk genoeg in hun schoenen staan om zelf te weten wat er gegeten moet worden en welke workout werkt voor jou. Alles staat erg duidelijk beschreven waardoor het makkelijk te begrijpen en over te nemen is. Ik hou jullie nog op de hoogte over mijn verdere ervaringen met het Killerbody dieet ! Hou je me ook al in de gaten via Instagram? Hier post ik ook regelmatig updates over mijn progressie.

D1694BCE83D36176CEB26411D6F8B0A9

Advertenties

One thought on “Killerbody Dieet, Fajah Lourens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s